Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maşinile fără RCA, ITP sau impozit plătit ar putea fi ridicate

ro

03 Oct, 2016 10:53 4977 Marime text
Toate mașinile parcate pe domeniul public și cu inspecția tehnică expirată, precum și cele neasigurate sau pentru care nu au fost achitate taxe și impozite vor fi ridicate de primării după două luni de la data la care au fost găsite, potrivit unui proiect de lege care va intra în dezbaterea Parlamentului în această toamnă, scrie România TV.

Conform noilor măsuri propuse, va fi scurtat de la 1 an la 60 de zile termenul pentru care un vehicul aflat pe domeniul public sau privat poate fi considerat abandonat, informează profit.ro, citat de România TV.

Proiectul extinde și categoria vehiculelor abandonate, care va cuprinde: toate vehiculele parcate pe domeniul public al căror termen de valabilitate a inspecției tehnice periodice a expirat, precum și cele neasigurate pentru răspundere civilă pentru caz de pagube produse terților prin accidente de circulație sau cele pentru care proprietarul nu a achitat taxele și impozitele prevăzute de lege.  

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ion 03 Oct, 2016 11:19 Si daca sunt plecat din tara, imi considera masina abandonata!!?? O sa fie un val de procese in instante...astia nu stiu ce spun!!!