Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maşini spălate cu apa din clorifere, la Năvodari

ro

07 Jan, 2011 18:05 1782 Marime text

poza_spatatorie.jpgPoliția locală din Năvodari și reprezentanții Primăriei Năvodari veghează ca cetățenii onești să nu aibă de suferit din cauza celor care cred că pot fenta legea ori taxele locale.

Pe 6 ianuarie a.c., ca urmare a unei sesizări, doi polițiști locali, alături de un reprezentant al Corpului de Control din cadrul Primăriei Năvodari și un angajat al SC Termica Distribuție Năvodari SRL, s-au deplasat la o spălătorie auto, situată pe strada Cabanei.

Nu mică a fost surpriza echipei de control să constate că spălătoria funcționa, deși, conform actelor, ea nu ar fi trebuit să desfășoare activitate în prezent.

Și mai grav însă este faptul că apa folosită pentru spălarea autoturismelor provenea din calorifere!

Așadar, la SC MIKY JANI COM SRL agentul termic secundar era furat din țevile care duc la caloriferele de încălzire, pe care erau montați cinci robineți și furtune necesare activității de spălare a autoturismelor.

Pentru această apă, se subînțelege că societatea nu achita contravaloarea pe care în mod normal ar fi plătit-o dacă utiliza agent primar, așa cum ar fi trebuit să o facă.

Prin metoda descoperită de oamenii legii la spălătorie este clar că patronul încerca să aibă costuri minime în desfășurarea activităților, fentând însă rigorile și normele legii, dar și de bun simț.

Administratorul societății, Vasile Pricop, a fost înștiințat cu privire la întocmirea procesul de constatare a neregulilor de la spălătorie, iar SC Termica Distribuție Năvodari SRL a dispus sigilarea caloriferelor până la lămurirea întregii situații.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii