Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maşini furate, depistate de poliţiştii de frontieră la graniţă, la Negru Vodă

ro

08 Apr, 2015 12:48 1940 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat la Negru Vodă un autoturism marca Citroen care era căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Italia şi un altul, marca Audi, care era căutat ca probă într-un dosar penal de către autorităţile din România. Conducătorii auto, un cetăţean italian, respectiv unul român, intenţionau să le scoată din ţară pentru a le înmatricula în Bulgaria.
 
Astfel, azi dimineață, în jurul orei 05.00, în P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul italian S.M., în vârstă de 60 de ani, care conducea un autoturism marca Citroen cu numere de Italia. Din verificările efectuate de poliţiştii de frontieră români a rezultat că autoturismul în cauză figurează ca fiind căutat în vederea confiscării, alerta fiind emisă de autorităţile din Italia din data de 03.04.2015.
 
Cetăţeanul italian a declarat că a achiziţionat autoturismul în urmă cu o săptămână, din Italia, fără a cunoaşte faptul că acesta fusese declarat furat. Conducătorul auto a mai declarat că intenţiona să se deplaseze în Bulgaria pentru a înmatricula autoturismul în cauză, evaluat la aproximativ 10.000 de euro.
 
Iar marți, în jurul orei 05.00, în P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român ILIE N., în vârstă de 26 ani, care conducea un autovehicul tip platformă pe care era transportat un autoturism marca Audi cu numere provizorii de România.
 
Verificările au stabilit că autoturismul Audi, în valoare de 18.000 euro, figurează ca fiind căutat ca probă într-o procedură penală, alerta fiind emisă de autorităţile din România din data de 11.08.2014. Cetăţeanul român, domiciliat pe raza judeţului Suceava, a declarat că a achiziţionat autoturismul fără a cunoaşte că acesta este căutat de autorităţile din România.
 
Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat cele două autoturisme la sediul Serviciului Poliției de Frontieră Negru Vodă pentru continuarea cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii