Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maşini de poliţie la sediul Realitatea TV

ro

09 Aug, 2012 00:16 1857 Marime text

Două maşini de poliţie au fost văzut marţi la sediul postului de televiziune Realitatea TV, alimentându-se speculaţiile privind un posibil conflict între omul de afaceri Elan Schwatzenberg şi Cozmin Guşă.

Potrivit site-ului Paginademedia.ro, actionarii Realitatea TV ar fi renuntat la firma de paza adusa de Cozmin Gusa si Liviu Luca, alegând în schimb compania de bodyguarzi BGS, căreia însă nu i-ar fi fost cedat locul de către vechea firma de pază.

Poliția a fost chemată să verifice situația pentru că firma de pază nu a cedat locul BGS.

Contactat telefonic de Ziare.com, Cozmin Guşă a spus că nu este implicat în desfăşurarea afacerilor de la Realitatea Tv decât în calitate de creditor. "Nu am nicio firmă de pază. Nu sunt implicat în treburile de la Realitatea Tv decât în calitate de creditor care aşteaptă să îşi recupereze banii. Conflictul meu cu Elan Schwartzenberg ar fi păcat să existe în conditiile în care Schwartzenberg are probleme care l-au îngropat până la gat", a spus Cozmin Guşă, care este reprezentantul comitetului de creditori Realitatea Media.

Adrian Cocan, marketing managerul companiei BGS, a declarat pentru ziare.com că nu are informaţii despre o posibilă colaborare dintre firma de paza şi Realitatea Tv.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/masini-de-politie-la-sediul-realitatea-tv_39460.html#ixzz22yZDHRtJ
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii