Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maşină lovită de tren, la Mioveni. Trei victime, transportate la spital

ro

17 Sep, 2016 12:09 2146 Marime text
Circulaţia feroviară şi cea rutieră au fost blocate, în această dimineaţă, la Mioveni, judeţul Argeş, din pricina unei maşini care a fost lovită de tren, anunță Infotrafic.
 
Șoferul autoturismului nu a oprit la o trecere la nivel cu calea ferată, iar mașina a ricoşat într-un microbuz, trei persoane fiind transportate la spital.
 
Un şofer a rămas încarcerat după ce maşina sa a fost lovită de un tren, la Mioveni, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.
 
Autoturismul implicat în acest accident feroviar era condus, pe strada IC Brătianu din Mioveni, de un tânăr de 24 de ani, din localitatea argeşeană Ţiţeşti, care se afla singur în maşină şi care nu a oprit şi nici nu s-a asigurat la trecere. Maşina pe care o conducea a fost lovită de trenul care se deplasa dinspre Câmpulung spre Piteşti. În urma impactului, autoturismul a ricoşat într-un microbuz plin cu pasageri, care era staţionat pe cealaltă bandă. Două pasagere din microbuz, în vârstă de 19 ani, au suferit atacuri de panică, la faţa locului mai fiind solicitate două ambulanţe, scrie romaniatv.net.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii