Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Martor surpriză în tragicul accident de pe şoseaua Constanţa - Tulcea

ro

11 Aug, 2012 18:38 2603 Marime text

accident2.jpgÎn această dimineaţă, un martor surpriză s-a prezentat la poliţie şi a explicat anchetatorilor cum s-a petrecut accidentul.
Şoferul, care a părăsit locul accidentului, are 30 de ani şi este din Buzău. Atunci când prima maşină, un autoturism marca BMW, a încercat să depăşească, din sens opus i-a apărut în faţă un autovehicul platformă, care a reuşit în ultimul moment să evite impactul. Starea celor şapte victime este în continuare gravă.
Numărul celor care şi-au pierdut viaţa în urma accidentului a ajuns la opt.

UPDATE

Poliţiştii din Tulcea au aflat noi detalii despre groaznicul accident ce a avut loc în dreptul localităţii Cataloi. Şoferul autoturismului BMW, cel care a provocat carnagiul, conducea pe beznă cu farurile stinse.

Aşa a intrat în depăşire: cu peste 170 de km la oră. A fost cât pe ce să spulbere o a patra maşină, o autoutilitară ce venea de pe contrasens.

Dan Finuţu nu a mai scăpat 

Şoferul acesteia a evitat impactul în ultimul moment, ieşind de pe drum.

În spatele lui venea cu viteză Dan Finuţu, controversatul om de afaceri, care a fost ucis pe loc.

Bărbatul, deşi a văzut tot ce s-a întâmplat, deşi şi-a dat seama că a supravieţuit unui oribil accident, în urma căruia mulţi oameni au murit, a plecat de la faţa locului.

Chinuit de remuşcări a mers câteva ore mai târziu la o secţie de Poliţie şi a povestit totul.

'El a avut 165 km/h şi depăşea cu farurile stinse. Noi am avut 170", este declaraţia unuia dintre supravieţuitori.

De pe patul de spital, el şi o altă victimă a teribilului impact au rememorat clipele de coşmar.

"Noi mergeam normal şi ne-a venit unul din spate cu o maşina şi ne-a atins, ne-a întors pe asfalt, ne-a rupt. Nu mai ştiu nimic", a mai povestit un supravieţuitor.

La fel a declarat şi şoferul autoutilitarei, cel care a plecat de la locul accidentului.

Şi-a dat seama foarte târziu că BMW-ul vine în mare viteză spre el. Şi asta pentru ca maşina a avut farurile stinse. Spune că, în ultimul moment, şoferul inconştient a început să semnalizeze cu disperare că e pe contrasens. Apoi a încercat să intre pe sensul lui de mers, dar a acroşat Audi-ul, care a intrat la rândul lui pe contrasens.

Văzând ce se întâmplă, şoferul utilitarei a tras puternic de volan la dreapta şi a ieşit pe marginea drumului. Dan Finuţu, care venea cu viteză din spate, nu a mai putut evita impactul. Controversatul om de afaceri a murit pe loc alături de soţia lui.

Sursa: stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii