Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maritimo Shopping Center se deschide cu o avalanşă de premii şi concursuri!

ro

20 Oct, 2011 21:16 2124 Marime text

Au mai rămas câteva zile până la inaugurarea celui mai mare centru comercial din Constanţa, care îşi va deschide porţile pentru vizitatori începând de vineri, 28 octombrie 2011. Înainte de marea deschidere Maritimo Shopping Center pregăteşte o serie de concursuri cu premii impresionante.

În perioada 17-30 octombrie are loc Marea Tombolă Maritimo, al cărei mare premiu va consta într-un autoturism Mercedes C Klasse. Peste 150.000 de taloane vor fi distribuite în oraşul Constanţa şi în împrejurimi, care va trebui completate şi depuse în urnele special amenajate aflate în incinta mall-ului. Fiecare vizitator va avea dreptul de a depune un singur talon. Marele câştigător va fi anunţat duminică, 30 octombrie, la ora 17:00.

Cei pasionaţi de shopping îşi pot demonstra de pe acum talentul, prin înscrierea pe pagina de Facebook Maritimo Shopping Center, la aplicaţia „Colorează-te şi Maritimo te premiază!" (www.facebook.com/MaritimoCenter). Pentru că Maritimo înseamnă explozie de culoare, fiecare participant este invitat să fie cât mai creativ, îndrăznet şi ... „colorat". Astfel că, până pe 28 octombrie, cei mai norocoşi participanţi care vor posta o fotografie cu ei într-o ţinută veselă şi cât mai colorată, vor putea câştiga unul din premiile Maritimo, constând în 10 coliere de perle şi o cameră foto AGFA. Pentru a se număra printre câştigători, aceştia va trebui să împărtăşească stilul lor vestimentar cât mai multor prieteni, care să îi susţină cu cât mai multe voturi.

Deschiderea Maritimo Shopping Center, una dintre cele mai aşteptate din România, vine în urma unei investiţii de peste 100 milioane de euro. Situat într-o zonă uşor accesibilă, pe bulevardul Aurel Vlaicu şi având o suprafaţă de peste 55.000 de metri pătraţi, centrul va găzdui peste 130 de magazine ale unor branduri internaţionale, printre care, C&A, H&M, Hervis, Humanic, Massimo Dutti, New Look, New Yorker, Peek&Cloppenburg şi Zara. Constănţenii vor avea la dispoziţie şi o serie de facilităţi pentru petrecerea timpului liber: un cinematograf multiplex cu opt săli, care se va deschide în primăvara anului 2012, cafenele, restaurante, primul centru de squash din municipiul Constanţa, un centru fitness, precum şi locuri de joacă pentru copii. Parcarea generoasă cu peste 2.200 de locuri va asigura accesul facil şi confortabil pentru locuitorii din regiunea Constanţa şi pentru turişti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii