Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marine Le Pen, la o conferinţă în România. „UE este un eşec absolut”

ro

16 Apr, 2016 17:52 1205 Marime text
 
La Sinaia, astăzi, se desfăşoară Conferința Internațională „Europa Noastră, Europa Națiunilor”.  În cadrul evenimentului Marine Le Pen, președinte al Frontului Național din Franța, a susținut un discurs cu o singură idee de bază: Uniunea Europeană (UE) este un eşec.


„Din punct de vedere economic, UE este un eşec absolut. Efectul e devastator. Acesteia nu-i pasă de prosperitatea naţiunilor. Vrea doar să-şi impună dogmele (…)Trebuie să recunoşti greşelile şi să le corectezi. Moneda euro a fost o mare greşeală cu consecinţe grele. Însă, UE refuză să recunoască acest lucru. Este incapabilă să se refuze“, a spus Le Pen. 

 
Şi problema atentatelor teroriste a fost atinsă de liderul Frontului naţional, care a atras atenţia că o bună parte de cei care au fost protagoniştii atentatelor din ultima perioadă în Europa sunt persoane care au crescut în ţări europene şi erau cunoscuţi de servicii.
 
Ceilalţi invitaţi care au luat cuvântul au vorbit despre teme precum migraţia în Europa, lupta împotriva terorismului sau eşecul UE din cauza birocraţiei şi tendinţei de a impune deciziile de sus în jos.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii