Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marinari filipinezi jefuiţi în poarta de acces a Portului Constanţa

ro

10 May, 2013 11:31 1628 Marime text
Ieri, în urma a două percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii Serviciului Transporturi Maritime Constanţa, în municipiu şi în localitatea Lanurile, a fost depistat un bărbat de 45 de ani, suspectat de săvârşirea unui furt, în dauna unor marinari de naţionalitate filipineză.
La unul dintre domiciliile suspectului, poliţiştii au identificat o parte din bunurile reclamate ca fiind sustrase.
În fapt, la data de 8 mai a.c., poliţiştii Serviciului Transporturi Maritime Constanţa au fost sesizaţi de către agentul de nave din cadrul unei societăţi de shipping, despre faptul că, la data de 6 mai a.c., un conducător auto a sustras bunurile a 3 marinari de cetăţenie filipineză. Prejudiciul cauzat se ridică la 2.000 de dolari.
Suspectul, în calitate de conducător auto, i-a preluat pe cei trei, de la bordul unei nave acostată în Portul Constanţa, transportându-i la diverse hipermarket-uri, de unde au cumpărat mai multe bunuri de consum. 
La întoarcere, după ce marinarii au coborât din autoturism la poarta de acces din incinta portului, pentru verificările legale legate de acces, conducătorul autoturismului a plecat cu toate bunurile acestora în autoturism.
Suspectul a fost identificat de poliţişti şi reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.     
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii