Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, prezentă la sesiunea plenară a Comitetului European al Regiunilor.

ro

22 Mar, 2017 17:50 3186 Marime text

În perioada 22-23 martie 2017, la Bruxelles are loc cea de-a  122-a sesiune plenară a Comitetului European al Regiunilor. 
Mariana Gaju, primarul comunei Cumpăna, participă la aceste lucrări în calitate de membru al Delegației României la Comitetul Regiunilor la Parlamentul European de la Bruxelles.

Ziua  de ăstazi a debutat cu ședințele tuturor grupurilor politice din cadrul Comitetului Regiunilor. În cadrul dezbaterii organizate de către Grupul Socialist din Comitetul Regiunilor cu Deputatul European francez Edouard Martin (S&D) pe tema politicii europene pentru industria siderurgică europeană, primarul Mariana Gâju a apărat existența industriei siderurgice in fiecare țară membru al Uniunii Europene, industrie care reprezintă baza de susținere a economiei unei țari, un domeniu economic fundamental în dezvoltarea economiei țării noastre. 

Grupul Partidului Socialiştilor Europeni (Grupul PSE), din cadrul Comitetului Regiunilor (CoR), este unul dintre cele cinci grupuri politice ale CoR, cea mai tânără dintre instituțiile UE, înființată prin Tratatul de la Maastricht ca adunare care reprezintă autoritățile locale și regionale din UE. 

Grupul PSE reunește reprezentanții social-democrați, socialiști, laburiști și progresiști ai autorităților locale și regionale din întreaga UE. 
 Președintele actual al grupului PSE este dna Catiuscia MARINI, președinta regiunii Umbria, Italia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ceplinschi Mariana 16 Apr, 2017 01:44 Vă multumim pentru tot ce faceți pentru noi.Va doresc un Paste fericit si să aveți parte de tot ce e mai bun si mai frumos. Hristos a înviat