Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mariana Gâju, premiată la Ceremonia Națională de Premiere a Programului Bunelor Practici ale Autorităților Publice Locale din Moldova (galerie foto)

ro

12 Dec, 2014 23:40 2146 Marime text
O delegaţie a Primăriei comunei Cumpăna, condusă de primar economistul Mariana Gâju, a participat astăzi la Ceremonia Națională de Premiere a Programului Bunelor Practici ale Autorităților Publice Locale din Moldova. Primăria Cumpăna a fost invitată să participe la acest eveniment prin Programul Bunelor Practici susţinut de IDIS “Viitorul”, se arată într-un comunicat al instituţiei.

În cadrul ceremoniei au fost premiate autorităţile publice locale cu statutul “Autoritatea cu cea mai bună practică”, precum şi celalalte autorităţi participante la program. Comuna Budeşti din Republica Moldova, reprezentată de doamna primar Nina Costiuc, a obţinut Premiul I pentru Proiectul de bune practici prin care un număr de 1000 de copii din Republica Moldova au fost în vacanţă pe litoralul românesc, proiect sprijinit de către Consiliul Judeţean Constanţa în parteneriat cu Primăria Cumpăna.
 
De asemenea, Mariana Gâju, în calitate de Preşedinte al Filialei Judeţene Constanţa a Asociaţiei Comunelor din România, a obţinut Premiul de Bune Practici - Secţiunea Bună Guvernare 2012  - 2014.

Programul Bunelor Practici ale Autorităţilor Publice Locale din Moldova a fost lansat în anul 2005 de către Consiliul Europei în cooperare cu Guvernul Republicii Moldova, asociaţiile de primari, proiectul USAID „Reforma Autorităţilor Publice Locale” și implementat de către IDIS “Viitorul”, având scopul de a identifica, valorifica și disemina bunele practici printre autorităţile publice locale din Republica Moldova, contribuind astfel la eficientizarea guvernării locale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii