Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Vanghelie, la B1 TV „Bănuiesc că pot fi niște denunțuri. Nu ați auzit că am fost prins într-un flagrant, că am conturi”

ro

12 Mar, 2015 14:11 1401 Marime text
Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat joi într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Talk B1” de pe B1 TV, referitor la perchezițiile de la reședința sa că este o situație neplăcută pentru el și că ceea ce se întâmplă este un lucru îngrijorător ”pentru tot ce se întâmplă în această țară”.

”Sunt oameni care se ocupă și verifică tot ce este în casă, mobilier, haine... Lucrurile nu sunt foarte plăcute pentru mine. Așa e viața. Numai nebunii sunt liniștiți”, a spus Vanghelie.

Totodată acesta a precizat că bănuiește că în cazul său au fost făcute niște denunțuri.

”Bănuiesc că pot fi niște denunțuri. Nu ați auzit că am fost prins într-un flagrant, că am conturi. Mergând pe logica simplă, cred că sunt denunțuri.(...) Suntem în țara denuțurilor, mă aștept la orice. Eu nu am probleme”, a precizat edilul, adăugând că a înțeles ”de pe postul lui Ghiță, asociatul lui Ponta” că a furat 400 de milioane de euro.

”Avem senzația, când vorbim de lucruri din astea, că toată lumea trebuie pusă la zid și împușcată. Nu ne dăm seama că o să ne vină rândul la toți. E îngrijorător, nu doar pentru persoana mea, ci și pentru tot ce se întâmplă în această țară”, a mai spus edilul.

Referitor la audierea iubitei sale, Oana Mizil, la DNA, Vanghelie a precizat că aceasta nu are nicio problemă.

”Eu nu mă pregătesc să fac denunțuri și nu cred că apărarea mea trebuie făcută pe denunțuri”, a încheiat primarul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii