Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Oprișan îl ironizează pe noul pretendent la şefia partidului “Robert Negoiță este candidatul PNL la conducerea PSD”

ro

23 Sep, 2015 10:56 2125 Marime text
Președintele PSD București, Robert Negoiță, primar al sectorului 3, a anunțat ieri că va candida pentru șefia formațiunii la viitorul congress: "Sunt decis să candidez pentru funcția de președinte al PSD la scrutinul din 11 octombrie, pe care l-am stabilit ieri în Comitetul Executiv". El a precizat că i-a comunicat actualului lider interimar al PSD, Liviu Dragnea, intenția sa de a candida.
Astăzi, el a primit o replica de la președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan. Liderul județean vrâncean al social-democraților, a ironizat anunțul făcut de președintele PSD București, Robert Negoiță, de a se înscrie în cursa pentru funcția supremă în partid.
''Robert Negoiță este candidatul PNL la conducerea PSD. Este un gânditor de dreapta, îmbrăcat în haine social-democrate", a declarat, pentru Agerpres, Marian Oprișan.
El și-a argumentat poziția referitoare la Negoiță prin ''contactele avute în ultimele luni" de acesta, precum și prin ''pozițiile declarative adoptate în privința politicilor ce ar urma să fie implementate în România".
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii