Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Marian Ivan, adolescentul care a murit în accidentul de pe bulevardul Aurel Vlaicu, condus pe ultimul drum

ro

02 Jun, 2016 12:48 8404 Marime text
Marian Ivan, adolescentul în vârstă de 16 ani care și-a pierdut viața în urma cumplitului accident petrecut luni pe bulevardul Aurel Vlaicu, este condus astăzi pe ultimul drum.
 
La înmormântare sunt zeci de persoane ce regretă moartea premarură a tânărului. Marian era un copil bun, iubit de vecini și de colegi.
 
Familia este distrusă și plânge la capul copilului care a plecat mult prea devreme de pe această lume. Ce poate fi mai dureros decât să îți pierzi copilul ?
 
Colegii de școală ai lui Marian sunt înmărmuriți și nu le vine să creadă că acesta nu va mai fi prezent în viețile lor. 
 

UPDATE, ora 13.11:

Marian, copilul de 16 ani se afla în mașină cu un alt băiat de 16 ani, cu Ciubotaru Constantin, de 23 de ani.
 
Acesta din urmă a fost operat, are o mână în ghips, el fiind persoana care a avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a putea fi scos de sub mașină după. Mașina în care se aflau aceștia era condusă de către Cornel Robert Georgescu, tânărul de 27 de ani care ar fi produs tragicul accident de pe Aurel Vlaicu.
 
Presupusul vinovat de producerea accidentului este acuzat de: conducere fără a poseda permis de conducere, vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului, ucidere din culpă, potrivit art. 192 din noul Cod de Procedură Penală. La instanţa de judecată, Cornel Robert Georgescu a fost scos din arest şi dus de urgenţă la spital cu o ambulanţă SMURD. 

Vă reamintim faptul că un accident rutier înfiorător a avut loc luni seară pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, în zona CET. Un adolescent a murit şi patru persoane au ajuns grav rănite la spital. Totul s-a petrecut după ce şoferul unui autoturism ar fi intrat pe contrasens, ar fi tăiat linia continuă şi ar fi fost lovit de o altă maşină, care circula regulamentar.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii