Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marin Dumitru, condamnat la 14 ani, 5 luni și 10 zile de închisoare pentru că și-ar fi violat fiica minoră

ro

22 Oct, 2014 16:13 2054 Marime text

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia  au cerut arestarea lui Marin Dumitru, cercetat pentru că şi-ar fi violat fiica de 12 ani, în repetate rânduri.
 
Astfel, potrivit anchetatorilor, în ziua de 02.06.2011, în jurul orei 15:30, aflându-se la domiciliul său, inculpatul Marin Dumitru a întreţinut raport sexual cu fiica sa minoră, în vârstă de 12 ani, în timp ce se afla într-o cameră a casei. După aproximativ 2 ore, a întreţinut din nou raport sexual cu fiica sa, într-o magazie aflată în curtea de la aceeaşi locuință, mai susţin procurorii. În ambele rânduri, persoana vătămată a fost constrânsă să întreţină raport sexual atât prin acte de violenţă cât și prin amenințări cu acte de violenţă, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, procuror Ciprian Bodu.
 
“În perioada august 2011 – iunie 2014, de aproximativ 2-3 ori pe săptămână, inculpatul Marin Dumitru a întreținut acte de natură sexuală cu fiica sa minoră, acte ce constau în atingerea cu brutalitate a zonelor intime, comise prin ameninţare cu acte de violență. În urma acestor agresiuni, persoana vătămată minoră încercat să se sinucidă de două ori, înghiţind mai multe pastile şi consumând o cantitate însemnată de alcool medicinal, fiindu-i pusă în primejdie gravă dezvoltarea morală, în urma tratamentelor la care a fost supusă de tatăl său.”, se mai arată într-un comunicat al instanţei.
         
La data de 15 iulie 2014, inculpatul a fost arestat preventiv, fiind trimis în judecată, iar la data de 13 octombrie 2014 Judecătoria Medgidia l-a condamnat pe inculpatul Marin Dumitru la o pedeapsă de 14 ani, 5 luni și 10 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de viol în formă agravată și în formă continuată, agresiune sexuală în formă continuată și rele tratamente aplicate minorului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii