Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maria Cioclea, campioana europeană la lupte, „făceam multe prostii, multe nebunii”

ro

11 Sep, 2016 10:05 2066 Marime text
Maria Cioclea are 17 ani și este proaspătă campioană europeană la categoria cadeţi. Ea a fost salvată de pe maidan şi a ajuns în lumea sportului de performanţă. Era o fire rebelă şi de multe ori se bătea cu băieţii, iar la şcoală era oaia neagră a clasei.

Sportiva a devenit campioană europeană la cadeţi la Stockholm, în Suedia, în limitele categoriei de 40 de kilograme, într-un meci de poveste, care a avut loc pe 22 iulie 2016. Ea s-a duelat cu o altă tânără din România, Roxana Ţif. Meciul pentru aur a fost adjudecat de Maria cu scorul de 4-0. A fost prima finală românească la un asemenea nivel, informează adevarul.ro.

Antrenorul, Cornel Cornea, a muncit mult timp cu ea pentru a o aduce pe linia de plutire. „A lucrat la psihicul meu pentru că eram o fată de cartier, un copil nebun. Făceam multe prostii, multe nebunii. Băteam copiii la şcoală, mă certam cu toţi profesorii, eram foarte rebelă“, spune ea. 

Maria se antrenează acum cu lotul naţional pentru Campionatul Mondial. Rezultatele bune din ultima perioadă au adus-o în vizorul antrenorilor de la Naţională. Încă se pregăteşte cu mai mulţi cadeţi la lotul naţional, dar şi cu junioare, mai scrie sursa menționată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii