Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marea Neagră Tir cu rachetă ratat la manevrele NATO-Ucraina (video)

ro

11 Sep, 2014 08:48 2702 Marime text
O rachetă antiaeriană ucraineană Osa-M a creat o situație neprevăzută în timpul manevrelor din Marea Neagră, la care participă NATO și Ucraina, a relatat, miercuri, Ria Novosti, citînd mass-media ucrainene și ruse.
 
O rachetă trasă de pe distrugătorul ucrainean Ternopol a căzut în apă, a ieșit la suprafață și s-a îndreptat spre navă, dar nu a ajuns și a căzut din nou, transmite Agerpres.
 
Acest episod a fost filmat și postat de marinari ucraineni, aparent, pentru a demonstra că starea armatei ucrainene lasă mult de dorit, relatează postul de televiziune Kanal 5.
 
În paralel cu manevrele NATO, Rusia a procedat în aceeași zi la tiruri în Marea Neagră, utilizând baterii de rachete desfășurate pe coastă și avioane de luptă ale aviației navale.
 
Sursa: agerpres.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • DAn 24 Sep, 2014 20:50 Si uite asa faceti propaganda rusa fara sa specificati sursele de documentare(cel putin 3). Navele Lutsk si Ternopile (apartinand clasei Grisha) sunt inca la rusi. Ucraina a participat la Sea Breeze 2014 cu urmatoarele nave: U-130 Hetman Sahaidachniy Ukraine Frigate U-153 Priluki Ukraine Patrol Boat U-120 Skadovsk Ukraine Patrol Boat U-512 Pereyaslav Ukraine Intelligence Gathering Ship U-542 Nova Kahovka Ukraine Training Ship U-782 Sokal Ukraine Ambulance launch BG-50 Kuropyannikov Ukraine Coast Guard Vessel