Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mare Nostrum celebrează Ziua Mondială a Mediului

ro

04 Jun, 2015 09:44 1587 Marime text
 
ONG Mare Nostrum celebrează, mâine, Ziua Mondială a Mediului. Pe 5 iunie, oamenii din întreaga lume sărbătoresc natura, prin participarea la diverse acţiuni şi evenimente de prevenire, informare şi conştientizare asupra problemelor de ocrotire a mediului înconjurător.
 
Stabilită în anul 1972 în cadrul Adunării Generale a Națiunilor Unite, cu scopul de a marca deschiderea Conferinței de la Stockholm asupra Mediului, “Ziua Internațională a Mediului” este sărbătorită în fiecare an în data de 5 iunie, fiind una din principalele acțiuni prin care ONU încearcă să mărească nivelul de conștientizare pe plan mondial asupra mediului și să îmbunătățească metodele de a acționa pentru protejarea naturii înconjurătoare.
 
Cu această ocazie elevii constănțeni vor realiza o expoziție inedită, intitulată ”Muzeul deșeurilor”. Ei vor selecta câte 10 deșeuri, cu rol de exponate. Fiecare va purta o etichetă cu informații despre exponat, informații ce vor fi prezentate chiar de elevi. Expoziția va avea loc vineri, 5 iunie 2015, între orele 16.00-18.00, în Parcul de la Sala Sporturilor.
Programul activităților pregătite de Mare Nostrum va include și jocuri educative pentru copii, dedicate protejării mediului înconjurător, dar și o Tombolă a Bateriilor Uzate. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii