Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mare atenţie în trafic Moş Crăciun aduce sancţiuni şoferilor care nu respectă regulile de circulaţie

ro

22 Dec, 2014 07:37 1032 Marime text
Echipaje ale Serviciului Rutier au acţionat la nivelul judeţului Constanţa. În urma activităţilor de control în trafic, poliţiştii rutieri au aplicat 50 sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totală de 11.620 de lei.

Şoferii care au fost depistaţi fără centura de siguranţă au fost cei mai numeroşi, 22 de astfel de amenzii fiind aplicate. Totodată, şi conducătorii care nu au respectat regimul legal de viteză au primit 18 sancţiuni contravenţionale. În urma acţiunilor de control, oamenii legii au mai reţinut două permise din cauza depăşirii vitezei cu mai mult de 50Km/h şi au retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, în cursul zilei de astăzi poliţiştii rutieri vor acţiona pe bulevardul Mamaia, bulevardul I.C. Brătianu şi bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, în localitatea Ovidiu, DN3 în localitatea Murfatlar şi DN39 în localitatea Mangalia, pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor care se produc din cauza neacordării priorităţii pietonilor şi traversarea neregulamentară .
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii