Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mare atenţie cum circulaţi Viscol puternic şi blocaje pe Autostrada Bucureşti - Constanţa

ro

06 Jan, 2015 20:17 1498 Marime text
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.
 
Totuși, poliţiştii rutieri informează că pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsonul cuprins între kilometrii 20 și 110, traficul rutier se desfășoară îngreunat, din cauza vântului puternic care transportă zăpada pe carosabil. Conform unui utilizator Facebook, la Km 65 pe A2 este formată o coloană de maşini.
 
De asemenea, pe DN2A Urziceni – Slobozia, în zona localității ialomițene Ciochina, circulația auto se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, din cauza unui autotren care a derapat în afara părții carosabile. Pe autostrada A1 București – Pitești, între kilometrii 49 și 94, circulația se desfășoară în condiții de iarnă (ninsoare și viscol). Carosabilul este umed. În județul Iași, din cauza viscolului, s-a instituit restricție de tonaj (7,5 tone) pe DN28A Pașcani – Moțca.
 
Menţionăm că, la această oră, pentru mai multe zone din Dobrogea, este în vigoare o atenţionare meteorologică conform căreia se vor semnala intensificări de vȃnt cu viteze la rafale ce vor atinge şi depăşi 60 – 70 km/h.

Sursa foto: Bogdan Sisu Info Trafic Constanta Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii