Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apropiat al lui Nuredin Beinur Mannix Pădure, condamnat şi încarcerat

ro

14 May, 2015 09:48 2833 Marime text
 
Poliţiştii din Neptun au pus, ieri, în executare Mandatul de Executare a Pedepsei cu Închisoarea, emis de Curtea de Apel Bucureşti la data de 8 mai, pe numele lui Mannix Pădure, în vârstă de 42 de ani. Acesta are de executat 1,6 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.
 
La data de 28 septembrie 2012, Curtea de Apel Bucureşti l-a achitat pe Mannix Pădure pentru complicitate la şantaj în formă continuată, dar şi pentru trei infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cu toate acestea, judecătorii l-au condamnat pe bărbat la pedeapsa de un an şi şase luni de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, faptă comisă la 6 martie 2010.
 
Amintim că, în acelaşi dosar, Beinur Nuredin a primit patru achitări şi o condamnare la închisoare cu suspendare, iar fratele acestuia, Erchin Nuredin, a luat trei achitări, dar şi un an de închisoare, tot cu suspendare. De asemenea, Curtea de Apel i-a achitat şi pe Nelu Mihai Balaban, Constantin Ovidiu Pop, Valentin Popa, Emanoil Hanganu, dar şi pe comisarul-şef Cristinel Niţoi, fostul adjunct al Poliţiei Neptun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii