Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manifestare aniversară la Mamaia Managementul integrat al deşeurilor în Europa

ro

28 Jun, 2011 18:57 739 Marime text
Asociaţia Română de Salubritate (ARS) organizează, în perioada 29 iunie - 1 iulie 2011, la Sala de conferinţe a Hotelului Comandor din Mamaia, cel mai important seminar internaţional pe tema gestionării deşeurilor - Managementul integrat al deşeurilor în Europa. Soluţii şi provocări în procesul de implementare din România.

La această întâlnire participă operatori de salubritate, specialişti în domeniul gestiunii deşeurilor, cadre universitare şi reprezentanţi ai autorităţilor centrale şi locale cu atribuţii în domeniu. Lucrările conferinţei sunt organizate pe următoarele teme: legislaţia naţională şi europeană în domeniul gestiunii deşeurilor; situaţia pieţei serviciilor de salubritate a localităţilor; soluţii europene în managementul deşeurilor; valorificarea energetică a deşeurilor - provocare a secolului XXI; sistemul integrat de management şi soluţii de parteneriat cu generatorii de deşeuri; situaţia utilizării fondurilor UE în România.

Temele seminarului vor fi susţinute de invitaţi din străinătate, personalităţi recunoscute la nivel internaţional, reprezentanţi ai unor firme de renume mondial şi, desigur, de specialişti din ministere şi alte instituţii centrale, precum şi din industria românească.

De asemenea, pe perioada acestei manifestări, într-un spaţiu special amenajat vor avea loc şi întâlniri de afaceri, unde firme importatoare şi producătoare de echipamente şi utilaje vor sta la dispoziţia participanţilor pentru a le oferi informaţii tehnice şi explicaţii de specialitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii