Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mangalia vrea să demareze o campanie de adopţie a câinilor comunitari

ro

27 Sep, 2013 16:16 2226 Marime text
Reprezentanţii administraţiei publice locale din Mangalia vor avea marţi, 1 octombrie, începând cu ora 15.00, o întâlnire cu ONG-urile specializate în protecţia animalelor şi alţi reprezentanţi ai societăţii civile pentru a discuta despre găsirea soluţiilor privind câinii fără stăpân în municipiul Mangalia. „Tema dezbaterilor are în vedere implicarea municipalităţii şi a asociaţiilor care apără drepturile animalelor în demararea unei campanii publice de adopţie a câinilor comunitari la nivelul oraşului”, se menţionează într-un comunicat de presă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andrei.Flav 07 Oct, 2013 15:45 Problema cainilor comunitari este una a comunitatii, in contextul in care suntem toti afectati de existenta acestora, in spatiul public. Dar ceea ce inseamna, intr-adevar, "comunitar" inseamna ca, pentru acestia, sa existe persoane care sa-si asume responsabilitatea pentru ei, chestiune evidentiata logic
  • Dana 28 Sep, 2013 17:49 De ce? Vrea primarul sa-si mai primeneasca imaginea creponata toatal din cauza cainilor omorati anul asta in mod barbar? E politic, nu uman si onest.