Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manelistul Florin Salam şi-a găsit o nouă „prinţesă”

ro

01 May, 2011 08:05 4650 Marime text
florin_salam.jpg

La doi ani de la tragicul eveniment din familia lui - decesul soţiei sale, Ştefania, după care a suferit enorm, petrecând multe nopţi la mormântul acesteia -, Florin Salam (32 de ani) pare pregătit să-şi refacă viaţa, spune libertatea.ro în exclusivitate.

Frumoasa care pare nedespărţită de manelist nu face parte din showbiz, ea fiind studentă la o facultate particulară şi angajată la o firmă. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproximativ trei luni la restaurantul bucureştean Hanul Drumeţului, unde manelistul avea o cântare, prin intermediul unor prieteni comuni.
Contactată de Libertatea, Mihaela Niculescu (19 ani), Miky, cum o alintă Salam şi apropiaţii, nu a negat existenţa unei relaţii cu manelistul, dar a evitat să dea alte informaţii. "Prefer să-l întrebaţi pe el. Eu nu sunt obişnuită cu apariţiile în presă, aşa că mă abţin de la declaraţii", a precizat tânăra.

Ştefania, soţia artistului, a murit de ziua lui

După ce în 2007 s-a căsătorit cu Ştefania, în 2009, Florin Salam a trăit o dramă: cea pe care o numea "Prinţesa" lui se stingea din viaţă, la doar 27 de ani, din cauza unei ciroze, chiar de Florii, de ziua manelistului. Interpretul a suferit luni în şir după cea pe care o considera dragostea vieţii sale.


Citeste mai mult Ea este noua «prinţesă» a lui Florin Salam

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii