Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manchester United, câştigătoarea Cupei Angliei pentru a 12-a oară

ro

22 May, 2016 00:51 1953 Marime text
Echipa Manchester United a cucerit pentru a 12-a oară în istoria sa Cupa Angliei la fotbal, învingând cu 2-1 după prelungiri formația Crystal Palace, în finala desfășurată, astăzi, pe stadionul Wembley din Londra.
 
Jason Puncheon a adus-o pe Crystal Palace în avantaj, în minutul 78, însă United a reușit să egaleze rapid, prin spaniolul Juan Mata (min.81). Gruparea din Manchester a dat lovitura în prelungiri, prin rezerva Jesse Lingard, care a marcat golul victoriei în minutul 110, relatează agerpres.ro. De menționat că Manchester United a disputat a doua repriză a prelungirilor cu un om mai puțin pe teren, după eliminarea lui Chris Smalling (min.105).
 

"Este extraordinar că am cucerit acest titlu pentru club, pentru fani, dar și pentru mine. Acum am câștigat Cupa în patru țări diferite. Nu sunt prea mulți antrenori care pot spune asta, așa că sunt foarte fericit", a declarat la finalul jocului antrenorul lui Manchester United, olandezul Louis van Gaal.

 
Presa britanică susține că, în ciuda acestui succes, Van Gaal va fi înlocuit în această vară de la conducerea tehnică a lui Manchester United cu portughezul Jose Mourinho.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii