Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manager de la Bucureşti? Ţuţuianu-"Nu sunt mulţumit de situaţia din Teatrul de Stat Constanţa. Lucrurile nu merg cum ar trebui. În ianuarie voi anunţa măsurile"!

ro

19 Dec, 2018 17:26 1920 Marime text
Preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu a declarat astăzi că nu este mulţumit de managementul de la nivelul Teatrului de Stat Constanţa iar la începutul anului viitor va lua măsuri radicale. "Nu am forma finală a raportului Corpului de Control, dar vă pot spune la ora aceasta că lucrurile nu sunt cum ar trebui să fie. Nu sunt mulţumit de management iar La începutul anului viitor, vom lua o decizie în ceea ce priveşte managementul Teatrului de Stat Constanţa. Din ce am înţeles, doalnei director îi expiră anul viitor şi contractul. Voi analiza cu mare atenţie fiecare punct din raportul de control, voi lua o decizie.", a spus Ţuţuianu. Din informaţiile noastre cele mai mari probleme vizează partea economico-financiară a teatrului, dar nu sunt neglijabile nici cele juridice sau legate de actul artistic. În plus, se pare că preşedintele CJC ia în calcul să aducă la Constanţa un manager din afara instituţiei teatrale, cel mai probabil de la Bucureşti. 
Facem precizarea că în ultimii ani, Dana Dumitrescu, managerul Teatrului de Stat Constanţa a obţinut aproape de fiecare dată note extrem de mari de fiecare dată când i-au fost evaluate proiectele anuale de management. 
Totodată, în urmă cu o lună de zile, mai mulţi actori angajaţi şi colaboratori ai teatrului au întocmit o listă cu nemulţumiri, sub forma unei scrisori deschise pe care i-au înaintat-o preşedintelui CJC. La acel moment au existat mai multe discuţii iar ulterior s-a decis trimiterea Corpului de Control la TSC.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii