Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mămicile din Constanţa vor să protesteze împotriva abuzurilor din grădiniţe

ro

03 Jun, 2016 10:08 5459 Marime text
Mămicile constănţene vor să se prezinte în număr mare la Judecătoria Constanţa, pe data de 17 iunie, când se desfăşoară procesul împotriva fostelor angajate acuzate că au abuzat copilaşii Micul Regat.

În acest sens, ele au iniţiat şi o petiţie în spaţiul virtual, intitulată „NU abuzurilor în grădiniţe!“.

Cazul angajatelor grădiniţei particulare Micul Regat din Constanţa, unde în urmă cu doi ani au fost sesizate abuzuri grave împotriva copilaşilor stârneşte în continuare nemulţumiri în rândul părinţilor din oraş.

„Ştim cu toţii povestea «Micul Regat». Nu din cartea de poveşti, din păcate. Ci spusă de părinţii ai căror copii au trecut prin această traumă. Haideţi să fim alături de ei în ziua procesului! Un proces ce durează prea mult! Puteau fi copiii noştri! Cazurile acestea ar trebui trecute la «URGENT»“, au scris mămicile din Constanţa în petiţia lor. Mămicile îndeamnă părinţii şi cetăţenii din oraş să se prezinte în număr cât mai mare la instanţă în ziua procesului, pentru a-şi arăta susţinerea faţă de victime şi de familiile lor, dar şi pentru a solicita pedepsirea corespunzătoare a celor vinovaţi.

Dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, care le-au deferit instanţei pe Eliza Pufleanu, directorul centrului educaţional unde s-au înregistrat abuzurile, sub acuzaţia de complicitate la infracţiunea de purtare abuzivă, Georgiana Vierescu şi Alina Cristina Arma – îngrijitoare, Victoria Larissa Hercuş şi Irina Petre – educatoare, dar şi pe Cristina Manolache, director educativ, sub acuzaţia de purtare abuzivă. Petiţia poate fi semnată aici.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mada 08 Jun, 2016 06:35 sigur e una dintre ele
  • Dorian 08 Jun, 2016 06:32 or fi fost concursuri de rezistenta la bataie , acum sunt in alta tara da cand vin va organizez sigur un concurs din ala voua parintilor ca precis va purtati si cu copiii vostri la fel, daca nu erau unii dinastia ca voi sa le incurajeze sa bruscheze copii sub pretextul educatiei poate nu aveau curaj sa faca ce au facut
  • De zeghe in lanul de secara 08 Jun, 2016 06:26 dar ce argumente solide ai, pe mine m-ai convins. Si eu care credeam ca atatia politisti de la judiciar si serviciul investigatii criminale si procurori aveau dreptate cand le-au dat control judiciar un an de zile, le-au pus sub urmarire penala si le-au trimis in judecata , sau nici ei nu au vazut concursurile alea minune si de aia au putut fi manipulati ? nu credeti nici voi ce spuneti
  • Darius 08 Jun, 2016 06:12 Parinte ....daca esti parinte intr-adevar, de manipulat: postare ta este cel mai bun exemplu. Asta faci tu acuma, cine a vrut sa se informeze corect stie pana acum despre ce este vorba, daca vii tu sa-i spui nu esti credibil, ba te mai ia si la misto si intaresti ideea ca sunteti o cloaca de sustinatori ai agresoarelor ... urat ..
  • Melania 08 Jun, 2016 06:06 Or fi participat cu aia ai rudelor la concursuri de ascutit creioane, ca oricum numai copii de rubedenii au ramas in gradinita. Pe aia nu-i bateau , ii lasau sa se bata intre ei. De iota nu spuneti nimic ??
  • Mada 08 Jun, 2016 05:48 O educatoare care se afla in sapte locuri deodata si lovea copii cu pumnii si picioarele ? zeci de copii bruscati si batuti ? asta numesti tu generalizare ? la filmari te-ai uitat , la parchet ce au scris cu mana lor educatoarele ai vazut ? angajate la negru fara nici o specializare, bani incasati la negru si acolo e altceva ? Dupa o simpla generalizare au fost trimise in judecata 6 persoane ? Esti una dintre ele, un om normal nu poate sa scrie asa ceva. Sa-ti fie rusine !!
  • parinte 07 Jun, 2016 13:39 manipulati! asta faceti! de la un copil hipernergic si o educatoare care nu a stiut sa managerieze situatia, dati in cap unor oameni nevinovati! gradinita este participanta la concursuri si castigatoare de altfel, cu cine?? copii abuzati??? generalizati! acolo a fost altceva!!
  • eu 04 Jun, 2016 13:52 Ionica, daca taceai filosof ramaneai!! Ce treaba are politica , cu gradinitele??? E vorba de abuzuri ....sau esti ruda cu aia de la Micul Regat (Santa Maria del Mar) ????
  • ionica 03 Jun, 2016 13:28 Mai bine ar iesi la vot .Acolo se pot rezolva gravele probleme ale orasului, nu la Sirtaki sau pe strada !