Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maior, despre posibila numire în funcţia de premier "Nu confirm interesul pentru un anume rol"

ro

05 Nov, 2014 12:22 1784 Marime text
Directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior, susţine că nu îşi doreşte alt post decât cel de director al SRI. Aceasta este prima reacţie a directorului SRI după ce Victor Ponta a anunţat că Maior este o posibilă alegere pentru postul de premier, cazul în care Victor Ponta va câștiga Președinția.
 
Astfel, SRI a emis un comunicat de presă în care subliniază faptul că instituția evită  „implicarea în eventuale dispute cu substrat electoral”.

„Reiterăm faptul că activitatea Serviciului Român de Informaţii are ca principiu obiectiv, respectat la toate momentele şi nivelurile, neutralitatea şi echidistanţa politică. În acest sens, subliniem hotărârea conducerii SRI de a evita implicarea în eventuale dispute cu substrat electoral, în vederea prezervării propriei misiuni precum şi a bunei reputaţii dobândite în rândul cetăţenilor României şi al partenerilor instituţionali din ţară şi din străinătate”, transmite SRI, potrivit Mediafax.

„La momentul învestirii noului preşedinte al României îmi voi prezenta, spre evaluare, mandatul de director al SRI. Este o datorie de onoare şi un obiectiv profesional legitim, după 8 ani în fruntea Serviciului Român de Informaţii. Până la acel moment şi atâta timp cât voi ocupa această funcţie, nu manifest şi nu confirm interesul pentru un anume rol profesional viitor”, a afirmat Maior, citat în comunicat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii