Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mâine, meci amical cu ACS Performer Paşi spre trecerea SSC Farul Constanţa pe stadionul „Farul”

ro

03 Oct, 2016 20:26 1922 Marime text
Se fac paşi în direcţia trecerii Suporter Spirit Club Farul Constanţa, liderul Ligii a IV-a de fotbal a judeţului Constanţa, pe stadionul „Farul”.

Marcel Lică, preşedintele SSC Farul, a declarat că „avem un accept verbal deocamdată din partea lichidatorului judiciar al FC Farul pentru a ne putea pregăti pe arena Farul. Urmează să definitivăm zilele acestea. Nu e nimic parafat, sunt discuţii, însă, din concluziile trase, ne putem pregăti . În contrapartidă, vom furniza servicii de pază la stadion. Vom mai avea mâine un set de discuţii, dar sunt premise favorabile. Nu ştim când vom face antrenamentepe Farul, însă e cert că deocamdată meciurile de pe terenpropriu le vom disputa tot pe terenul ITC, întrucât gazonul de pe Farul arată deplorabil”, a afirmat Marcel Lică.

Mâine, echipa suporterilor susţine un meci amical, cu echipa de juniori Performer Constanţa, de la ora 15.00, pe terenul SNC. Sâmbătă, 8 octombrie, SSC Farul joacă pe ITC partida din etapa a 11-a a campionatului, de la ora 15.00, cu Unirea Topraisar.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii