Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Cele 39 de persoane trimise în judecată au fost achitate Mâine, la 11.00 - Mironescu susţine o conferinţă de presă pe tema dosarului „Corupţia din vămi"

ro

18 Apr, 2012 16:23 1031 Marime text

Laurenţiu Mironescu a dat publicităţii, cu puţin timp în urmă, un comunicat prin care anunţă conferinţa de presă pe care o va susţine mâine, la ora 11.00, în sala de conferinţe a Hotelului Megalos.

Evenimentul are ca temă „dosarul penal cunoscut sub succesivele denumiri «Gruparea Mironescu», «Corupţia din vămi», «Gruparea Containerul», dosar instrumentat de DNA" şi în care Laurenţiu Mironescu a fost, potrivit propriilor declaraţii, „introdus în luna mai a anului 2011".

În acelaşi comunicat de presă, Laurenţiu Mironescu menţionează că va da publicităţii, în cursul acestei seri, 17 pagini din rechizitoriul elaborat de DNA, „singurele pagini care mă privesc", susţine fostul secretar general al MAI.

UPDATE – 07.04.2016
 
Pe data de 22 martie 2016, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a pronunțat în dosar. Toate cele 39 de persoane trimise în judecată de procurorii DNA au fost achitate. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată.  
 
Minuta instanţei poate fi citită integral accesând link-ul
 

Decizie în dosarul „Portul Constanța“
Mircea Banias şi Laurenţiu Mironescu, achitaţi alături de celelalte 36 de persoane (MINUTĂ)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii