Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulţi tineri, reţinuţi după ce l-au agresat pe fiul lui Paul Peniu UPDATE

ro

13 Oct, 2012 16:30 2592 Marime text

peniu.jpg UPDATE Victimă este Paul Mihai, fiul cel mic al lui Paul Peniu, directorul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“.

Paul Peniu ştie că fiul său se întorcea de la discotecă împreună cu mai mulţi prieteni. El va fi operat luni dimineaţă. Mihai s-a căsătorit de curând.

La data de 13 octombrie a.c., ora 04.29, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe bulevardul Tomis, din municipiul Constanţa, în dreptul unei unităţi de alimentaţie publică, are loc un scandal între mai multe persoane.

Patrula i-a identificat pe M. Alin, de 20 de ani, M. Alexandru, de 24 de ani şi A. Advin, de 24 de ani, pe de o parte, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, şi E. I. Claudiu, de 26 de ani, P. I. Coralia, de 24 de ani şi P. M. Paul, de 25 de ani, pe de altă parte, toţi din Constanţa.

Pe fondul unui conflict spontan, unul din tinerii din primul grup l-a lovit cu o sticlă în zona capului pe P. M. Paul, care în urma loviturii primite a fost transportat la spitalul din Constanţa, unde a rămas internat pe Secţia Neurochirurgie, stabilindu-i-se diagnosticul ,,fractură cu înfundare parietală stânga”.        

Persoanele implicate în altercaţiei au fost conduse la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări.
       

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii