Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulţi operatori portuari acuză abuzuri şi ilegalităţi la Portul Constanţa „În istoria ei, Administraţia Porturilor nu a avut niciodată o echipă managerială mai lipsită de experienţă ca acum”

ro

16 Jul, 2013 13:33 2767 Marime text
Portul Constanţa şi porturile satelit sunt conduse în funcţie de interesele directe ale unui grup infracţional care urmăreşte devalorizarea lor. Acest grup infracţional activează în detrimentul interesului public, prin persoane poziţionate strategic în funcţii de conducere ale principalelor autorităţi portuare, poziţii ocupate nu pe criterii profesionale, ci pe criterii de natură a servi grupurilor de interese, se arata intr-o scrisoare semnata de reprezentantii a sapte operatori portuari si transmisa presedintelui Traian Basescu si premierului Victor Ponta. In scrisoarea obtinuta de HotNews.ro, se arata ca la nivelul echipelor manageriale sunt tolerate numeroase practici ilegale.
Reprezentantii celor sapte firme spun ca prin această scrisoare doresc să traga un "semnal de alarmă asupra faptului că, în ultimii ani, activităţile, performanţele şi strategia adoptată pentru administrarea Portului Constanţa şi a sateliţilor acestuia nu funcţionează normal în direcţia promovării şi dezvoltării, orice iniţiativă privată exprimată în acest sens fiind obstrucţionată, chiar de către cei care ar fi trebuit să o sprijine".

Sursa: HotNews
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tralalache 17 Jul, 2013 20:41 nu cumva te afli in conflict de interese facand parte din CA al APC? Cand pe ordinea de zi a CA apare ceva de genul "solutionarea pe cale amiabila a unei probleme a COMVEX" ce-o insemna oare? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca esti un infocat sustinator al "oropsitului" GSP. Bietul Trandafir care si-a trantit ditamai silozul in mijlocul portului, alt oropsit care nu a putut sa faca afaceri in port din cauza APC. Cand blocheza tot traficul inspre/dinspre poarta 5 oare de ce nu se plange. Probabil ca vrea ca APC-ul sa-i faca sosea suspendata care sa duca direct la silozul lui. Ce sa mai zicem de omul de la cablu care a devenit presedintele CA! Profesionist sadea! De cand face parte din CA tot da in bobi, dar de administrat....ioc - avioane. Pana pricep astia cu ce se mananca portul, le trece mandatul - noroc ca e cineva sa ia decizii in locul lor(membrilor CA) si mai ales in favoarea lui si a prietenilor lui. Nu???!!!!
  • pumapumku 16 Jul, 2013 17:56 Nu cred că sintagma "lipsită de experienţă" este corectă ci pur şi simplu aceştia nu servesc decât interesele clanului. Exemplu mai deschidem un club şi o plaja cu banii de la mămica că doar nu o să fim de acord să se dezvolte aceşti operatori portuari care să creeze locuri de muncă. Aceştia sunt căpoşi şi la alegeri nu votează cu cine trebuie. Toată Moldova fieful PSD de peste 20 ani trăieşte în sărăcie lucie aceştia sunt elita PSD