Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulţi copii se aruncă în faţa maşinii, iar părinţii scot bani de pe urma accidentului

ro

16 Feb, 2016 13:24 6581 Marime text
 
Atenţie soferi! Pe internet este vehiculat zvonul potrivit căruia pe bulevardul IC Brătianu, în zona Kaufland ICIL,  sunt persoane de o altă etnie care îşi pun copiii să sară în faţa maşinilor pentru ca mai apoi să poată să se înţeleagă cu participanţii la trafic, în scopul de a cere bani pentru a nu depune plângere la poliţie.
 
Internauţii sunt revoltaţi şi anunţă şoferii să fie atenţi, iar dacă sesizează un astfel de comportament să sune imediat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a semnaliza problema.
 
Însă unii oameni spun că această tactică se practică de mult în acea zonă, în anii trecuţi unii oameni căzând într-o astfel de capcană a părinţilor care îşi „aruncă” copiii în faţa maşinilor.
 
„Un anunţ pentru toţi şoferii pe bulevardul IC Brătianu zona Kaufland ICIL. Anumite persoane de altă etnie/naţie pun copiii sau adolescenții să sară pe mașină, ca și când șoferul nu e atent și dă peste ei. Fac circ, încearcă să te facă să cedezi şi să le oferi anunite sume de bani etc.
Dacă pățiti așa ceva, sunați imediat la 112 ...când văd că omul pune mâna pe telefon, o cam iau la fugă....dacă văd că merge, vă cer bani”, este mesajul transmis de o personă pe Facebook. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii