Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulţi bărbaţi au condus sub influenţa alcoolului, în weekend, la Constanţa

ro

16 Nov, 2015 12:51 1159 Marime text
Ieri dimineaţă, poliţiştii Serviciului Rutier au scos din trafic un bărbat de 23 ani, care conducea un autoturism fără a deține permis de conducere și fiind sub influența alcoolului. De asemenea, în noaptea de 14/15 noiembrie, poliţiştii Secției 2 Rurale Mihail Kogălniceanu au depistat doi bărbaţi de 36 ani, şi pe unul de 25 de ani care conduceau autoturisme fără a deține permise de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Aceştia au refuzat recoltarea de probe biologice.
 
La aceeaşi dată, poliţiştii din Chirnogeni au identificat în trafic, pe raza satului Plopeni, un bărbat de 36 ani, care conducea un motociclu fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
Pe de altă parte, poliţiştii din municipiul Medgidia cercetează în stare de libertate un bărbat de 32 de ani, care a fost identificat, ieri, în trafic, în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului.
 
Pentru combaterea infracţiunilor la regimul circulaţiei rutiere au acţionat şi poliţiştii Secției 8 Rurale Băneasa, în seara de 14 noiembrie, identificând în trafic, pe raza satului Carvăn, un minor de 15 ani, care conducea un autoturism, încredințat de fratele său.
 
Ieri, poliţiştii din Stațiunea Eforie au depistat un bărbat de 63 ani, care, fiind sub influența alcoolului, a condus un autoturism și a fost implicat într-o tamponare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii