Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Trei adulţi şi trei copii, răniţi Accident în zona CET

ro

08 Dec, 2014 20:02 1651 Marime text
Un accident rutier a avut loc cu puţin timp în urmă în intersecţia semaforizată de la CET, din municipiul Constanţa. Din primele date, în incident au fost implicate două autoturisme.

Şase persoane, 3 adulţi şi 3 copii, au fost  preluaţi cu ambulanţele şi transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Constanţa. Personalul medical a informat că pacienţii sunt stabili hemodinamic.

Un echipaj al Poliţiei Rutiere Constanţa face cercetări la faţa locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

UPDATE, ora 21.30. Cum a fost posibil accidentul. Raportul Poliţiei Rutiere Constanţa
 
Potrivit poliţiştilor rutieri, accidentul a avut loc în jurul orei 18:50, când un bărbat de 35 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Vârful cu Dor către podul rutier IPMC şi ajungând la intersectia cu strada Cumpemei a pătruns şi traversat intersecţia pe culoarea roşu a semaforului electric în funcţiune şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 25 de ani, pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre Podul IPMC către strada Vârful cu Dor pe banda de langa axul drumului şi care a efectuat manevra de întoarcere la schimbarea semaforului în verde.  

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat către dreapta sensului de mers, în gardul imobilului cu nr. 104, iar al doilea autoturism a fost proiectat către înapoi şi a intrat în coliziune cu un autoturism condusa de un bărbat de 66 de ani, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat 0.56 mg / l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 6 persoane.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii