Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:11 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAI Măsuri de protecţie în mini-vacanţa de 1 Decembrie

ro

27 Nov, 2015 15:28 1396 Marime text
Începând de mâine și până la data de 2 decembrie, urmează o perioadă de mini-vacanță pentru majoritatea dintre români. În acest context, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a luat o serie de măsuri pentru întărirea climatului de siguranță publică și securitate a cetățenilor.
 
Pentru această perioadă, din dispoziția ministrului Afacerilor Interne, Petre Tobă, aproximativ 18.000 de poliţişti, 9.000 de jandarmi, peste 3.300 de polițiști de frontieră și 5.300 de pompieri se vor afla în aceste zile libere la datorie.
 
Pe lângă misiunile cotidiene, structurile operative ale MAI continuă acțiunile declanșate în urmă cu o săptămână în cadrul acțiunii Sărbători de iarnă în siguranță. O atenție deosebită va fi acordată manifestărilor ocazionate de sărbătorirea Zilei Naționale a României, unde se așteaptă un număr mare de participanți. 
 
Având în vedere că în această perioadă sunt anunțate fenomene meteorologice sub formă de ploi și ninsori în urma cărora poate să apară poleiul, MAI recomandă cetățenilor care intenționează să se deplaseze în zonele de munte să se intereseze din timp asupra condițiilor de circulație pe drumurile publice și să-și echipeze corespunzător autovehiculele.

Sursa foto: ziare.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii