Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAE Atenţionare de călătorie în Italia - Drumuri naționale blocate

ro

27 Oct, 2016 20:55 1818 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau doresc să călătorească în Italia că - urmare a seismelor care au avut loc în Italia centrală la 26 și 27 octombrie 2016 - anumite drumuri naționale au fost blocate. În data de  27 octombrie 2016, strada statală 685 denumită ”delle Tre Valli Umbre” este închisă circulației normale, fiind accesibilă doar pentru mijloacele de intervenție.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români care se află în zonele calamitate, să urmărească site-ul www.stradeanas.it  sau să descarce gratuit aplicația “VAI Anas Plus“ din“App store” și “Play store”.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro  şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de alertare în cazul în care apar situaţii speciale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii