Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAE Atenţie, grevă națională generală, anunţată de șapte sindicate franceze

ro

28 Apr, 2016 13:02 1159 Marime text
 
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care călătoresc sau se află pe teritoriul Republicii Franceze despre greva națională generală, anunţată de șapte sindicate franceze (CGT, FO, Solidaires, FSU, Unef, Unl şi Fidl de l'Ile De France), care se va desfăşura joi, 28 aprilie 2016. Vor fi perturbări ale transportului public, rutier şi feroviar, până în dimineața zilei de vineri, 29 aprilie 2016, ora 08:00.

Detalii privind circulația trenurilor se pot obține accesând http://www.sncf.com/fr/horaires-info-trafic. De asemenea, controlorii aerieni sunt solicitați să intre în grevă (de către DGAC) ceea ce va duce la perturbări ale traficului aerian, fiind prevăzute anularea a 20% zboruri de pe aeroportul Orly.

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii