Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAE a pregătit un ghid de călătorie pentru românii care merg la Jocurile Olimpice de Vară de la Rio

ro

01 Aug, 2016 21:13 1530 Marime text

Ministerul Afacerilor Externe pune la dispoziţia cetăţenilor români care urmează să se deplaseze în Republica Federativă a Braziliei, pentru a asista la Jocurile Olimpice de Vară de la Rio, un ghid  cu informaţii utile.

Acesta poate fi consultat pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe, la rubrica „Sfaturi de călătorie” - „Ghiduri de călătorie”.

Materialul vine în continuarea ghidurilor de informare puse la dispoziţie de MAE periodic în sprijinul cetăţenilor români care călătoresc în străinătate.

Ghidul oferă cetăţenilor români sfaturi utile şi informaţii privind coordonatele de contact şi numerele Ambasadei României în Republica Federativă a Braziliei, Consulatului General al României la Rio de Janeiro, condiţiile de intrare şi regim de şedere pe teritoriul Braziliei, regulile și recomandări specifice perioadei desfășurării Jocurilor Olimpice, norme de conduită în locaţiile de desfăşurare a evenimentelor sportive, lista cu obiecte interzise pe stadioane sau în preajma acestora, informaţii privind transportul, precum şi detalii despre legislaţia locală.


Vă reamintim că Jocurile Olimpice se vor desfăşura la Rio de Janeiro, Republica Federativă a Braziliei, în perioada 5-21 august 2016.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii