Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Madalin Voicu Geoana trebuie sa se retraga din fruntea partidului

ro

12 Dec, 2009 22:19 964 Marime text

Mădălin Voicu a declarat sâmbătă că liderul PSD, Mircea Geoană, trebuie să se retragă din fruntea partidului. "Echilibrat cum îl ştiu, ar trebui să recurgă la această formă elegantă. PSD are nevoie de o altă conducere", a spus Mădălin Voicu, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV.
Cu această ocazie, Mădălin Voicu a anunţat că a fost invitat de Gabriel Oprea să părăsească PSD şi să intre în grupul independenţilor. A acceptat să vorbească pe acest subiect "din politeţe", însă nu va pleca de la social-democraţi, a precizat deputatul, citat de NewsIn.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Un catatean NE ANGAJAT POLITIC ! 13 Dec, 2009 12:11 Domnule Madalin Voicu, va stiam un om echilibrat, ati sarit calul, ori care ar fi opinia ce o aveti nu la televizor se rezilva opiniile de partid. Ce vina ere d-l Geoana ca masina de furat advarsa a avut bani,structurile statului la dispozitie,santajeaza si mint cu nerusinare etc. etc. In ce ma priveste v-ati descalificat total nu era acum momentul REGERT CA NU VA MAI POT APRECIA ONEST etc. ATI DAT CU BATA IN BALTA CAND NU TREBUIA, MERITATI EXCLUDEREA DIN PSD !!!!!!!!!!