Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mădălin Voicu confirmă că un fost ministru PSD este implicat în dosarul său!

ro

11 Feb, 2016 22:53 1544 Marime text
 
Deputatul PSD de Constanţa Mădălin Voicu a fost astăzi la Comisia Juridică a Camerei Deputaților pentru a-și studia dosarul. La ieșire, Voicu, în stilu-i caracteristic, a declarat că interceptările de la dosar sunt foarte savuroase.
 
Întrebat dacă este adevărat că ar fi intervenit pe lângă fostul ministru al Fondurilor Europene şi al Finanţelor Eugen Teodorovici pentru a-l primi în audienţă pe deputatul Nicolae Păun, Mădălin Voicu a confirmat o astfel de influență.
 
"Problema cu intervenţiile mele era legată de un telefon dat domnului Teodorovici cu gândul să îl primească pe domnul deputat Păun, după care lucrurile au decurs normal. Eu am vrut să ajut, de bună-credinţă. Nu am făcut intervenţii, nu am băgat pile. Să dai un telefon unui prieten să îi spui primeşte-l pe x sau pe y că are de discutat o problemă cu tine, vi se pare trafic de influenţă?", a întrebat Mădălin Voicu.
 
"Eu sunt un om corect, educat, nu am luat niciodată niciun ban de nicăieri decât dacă am făcut o anumită muncă. N-am nicio treabă nici cu spălarea de bani, nici cu nimic. Eu în declarația mea de venituri am declarat că câștig anual o anumită sumă”.
 
Voicu susține că sunt doar pomeniri ale numelui său în dosar, adică nimic concret. Eu a spus, în fața jurnaliștilor, că nu înțelege mare lucru din dosar în mare parte din cauza termenilor juridici. El va apela însă la un avocat pentru a da de capăt dosarului. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii