Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lynn Howells Referitor la echipa națională „Stejarii” spune că „ar putea fi o posibilitate de a progresa”

ro

27 Sep, 2015 17:51 1502 Marime text
 
Potrivit unui comunicat, antrenorul naționalei de rugby a României, Lynn Howells, a estimat că o eventuală participare a echipei na „Stejarilor” la Turneul celor 6 Națiuni, cu sistem de retrogradare și promovare, „ar putea fi o posibilitate de a progresa”.
 
Howells a mai făcut declarații într-o conferință de presă înaintea meciului România — Irlanda, ce se va disputa astăzi în Grupa D a Cupei Mondiale 2015.
 
Tot el a vorbit despre importanța unui joc bun împotriva marilor echipe ale altor țări.
 
„Trebuie să le arătăm oamenilor că putem juca la acest nivel. Cupa Mondială ne dă această oportunitate. Am arătat în meciul cu Franța că putem concura cu o națiune puternică (...). Nu cred că scorul reflectă jocul din teren, însă dacă vom face un meci bun și cu Irlanda, cred că oamenii vor incepe să vorbească de echipele din cel de-al doilea eșalon valoric. Antrenorii Noii Zeelande au spus deja că distanța dintre națiunile rugbistice a început să se micșoreze. Cred că Turneul celor 6 ar putea fi o posibilitate de a progresa, dacă se va introduce sistemul de retrogradare și promovare. Au trecut patru ani de când am jucat cu o echipă din primul eșalon valoric, tot la Cupa Mondială, și acum, în decurs de patru zile, jucăm cu două echipe mari. E greu pentru noi! Sper ca această ediție a Cupei Mondiale să arate că națiunile mai mici pot juca împotriva celor mari, că pot face meciuri bune”, a declarat antrenorul naționalei de rugby a României, Lynn Howells.
 
Meciul România — Irlanda va avea loc pe stadionul londonez stadionul Wembley, începând cu ora 18,45.




Sursa foto: frr.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii