Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupte Argint și bronz pentru românce, la Mondialele de cadeți

ro

16 Sep, 2016 21:43 1899 Marime text
Luptătoarele românce au cucerit o medalie de argint și una de bronz, astăzi, la Campionatele Mondiale pentru cadeți de la Tbilisi (Georgia).
 
Andreea Beatrice Ana a obținut argintul la cat. 46 kg, în timp ce Maria Alexandra Cioclea a luat bronzul la cat. 40 kg.
 
La cat. 46 kg, Ana a trecut în optimi de vietnameza Thi Hong Can, în sferturi a câștigat în fața indiencei Anju Anju, în semifinale a învins-o pe Valentina Karamavrova, însă a pierdut finala cu japoneza Suzuna Yoshimura.
 
În limitele cat. 40 kg, Maria Alexandra Cioclea s-a impus în primul tur în fața americancei Erin Taylor Mance, în sferturi a dispus de ucraineanca Edita Cemerdovska, a pierdut în semifinala cu Mansi Mansi (India), dar a câștigat meciul pentru bronz susținut cu Maria Leordă (R. Moldova).
 
Acestea sunt primele medalii cucerite de România la Mondialele de la Tbilisi.
 
La feminin, Ștefania-Claudia Priceputu a terminat pe locul 9 la cat. 43 kg, Denisa Iuliana Fodor a ocupat poziția a 17-a la cat. 49 kg, iar Maria Larisa Nițu a ocupat locul 10 la cat. 70 kg.
 
La greco-romane, Manuel Stoica a încheiat pe 9 la cat. 42 kg, Constantin-Benone Lupu a fost al 16-lea la cat. 50 kg, Vasile Alexandru Dosoftei s-a situat pe 18 la cat. 63 kg, Lorenzo Valentin Botez a terminat pe 15 la cat. 69 kg, iar Ciprian Ilie Trufan s-a clasat pe 10 la cat. 100 kg.
 
Sâmbătă și duminică vor avea loc întrecerile la stilul liber (masculin).

sursa foto: Facebook Federaţia Română de Lupte
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii