Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luni, vântul îşi face simţită prezenţa în Dobrogea

ro

09 Mar, 2012 22:18 914 Marime text

Duminică seara vremea se va înrăutăţi în vestul, centrul şi nordul ţării, unde norii se înmulţesc şi pe arii din ce în ce mai extinse vor cădea precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare în Maramureş, Transilvania şi zona de munte, mixte în Moldova şi mai ales ploi în Crişana şi Banat

Duminică, vremea va fi normala din punct de vedere termic, dar se va înrăutăţi spre seară în vestul, centrul şi nordul ţarii, unde norii se înmulţesc si pe arii din ce în ce mai extinse vor cădea precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare în Maramureş, Transilvania şi zona de munte, mixte în Moldova şi mai ales ploi în Crişana şi Banat.

În restul teritoriului, soarele împarte cerul cu norii şi numai izolat, spre seara, se vor semnala precipitaţii slabe mixte. Vântul va avea unele intensificari la munte, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade. Dimineaţa în zonele joase va mai fi ceva ceaţa.

Duminica, în Capitală, ziua începe cu soare, dar spre seara cerul se înnorează. Vântul adie uşor, iar maxima termică a zilei va fi de 7 ...8 grade.

Luni, norii rămân adunaţi peste mare parte din ţară şi, mai ales în prima parte a zilei, vor cădea precipitaţii predominant sub forma de ninsoare în regiunile centrale şi nord-estice şi mixte, local în partea sud a teritoriului şi cu totul izolat în rest. Vântul îşi face simţită prezenţa mai ales în Moldova, Dobrogea şi la munte. Temperaturile maxime, uşor mai coborâte decât cele normale pentru aceasta data, se vor încadra între 0 şi 10 grade, cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei şi cele mai ridicate în vest si sud-vest.

Săptămâna începe cu cer noros în Capitală şi trecător vor cădea precipitaţii slabe, mixte. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, dar vântul este mai alert, astfel ca se vor resimţi uşor mai puţine grade.

 http://www.rtv.net/revin-ninsorile-de-luni-vezi-prognoza_19971.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii