Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luni dimineaţă se va tranşa componenţa noului CJC Constanta

ro

11 Jun, 2016 16:41 2335 Marime text
Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, invită reprezentanții partidelor de dreapta la discuții privind desemnarea conducerii Consiliului Județean Constanța.
Într-un comunicat, postat pe Facebook, liberalii anunţă ora la care sunt aşteptaţi la negocieri liderii celorlalte formaţiuni politice:
 
"Prin prezenta, Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal vă invită luni, 13 iunie a.c., ora 10.00, la sediul PNL Constanţa din Bdul. Ferdinand nr.49, pentru a purta discuţii cu privire la administrarea judeţului Constanţa în mandatul 2016-2020. Avem datoria ca împreună să facem front comun, aşa cum doreşte electoratul constănţean de dreapta, în vederea implementării proiectelor asumate în campania electorală, astfel încât să ne respectăm promisiunea de dezvoltare şi deschidere a municipiului şi judeţului Constanţa.
 
De asemenea, vă invităm la discuţii privind desemnarea tuturor poziţiilor administrative, atât cele de la nivelul conducerii judeţene (preşedinte şi vicepreşedinţi Consiliu Judeţean Constanţa), cât şi de la nivelul celorlalte unităţi administrativ-teritoriale (viceprimari). Pentru PNL Constanţa este deosebit de importantă îndeplinirea promisiunilor din campania electorală, şi nu funcţiile de conducere. În accepţiunea noastră, poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa poate fi ocupată de oricare dintre reprezentanţii celor trei partide de dreapta care vor participa la discuţii. Vă amintim că, la alegerile locale din 5 iunie a.c., votul constănţenilor a fost covârşitor în favoarea partidelor de dreapta.
 
Drept urmare, ne exprimăm încrederea că veţi da curs invitaţiei noastre şi nu veţi prefera o alianţă de conjunctură cu reprezentanţii Partidului Social Democrat.
Preşedinte Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal, Deputat Gheorghe Dragomir"


Citeste si Gheorghe Dragomir îi invită pe Mircea Banias și Claudiu Palaz la discuții privind desemnarea vicepreședinților CJC
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii