Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luna octombrie, luna curățeniei! Ce sancțiuni au aplicat polițiștii constănțeni cetățenilor care nu păstrează curățenia

ro

09 Oct, 2017 15:30 1560 Marime text
Luna octombrie este cunoscută în municipiul Constanța ca fiind luna curățeniei. Astfel, în perioada 01.10.2017 - 07.10.2017, polițiștii locali au acționat cu preponderență în parcuri, zonele adiacente centrelor comerciale și cartierelor de blocuri pentru respectarea H.C.L 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare. Vizați au fost cei care aruncă resturi de țigară, hârtii, ambalaje, coji de semințe și resturi alimentare pe domeniul public.

Polițiștii locali au aplicat 14 sancțiuni contravenționale în valoare 2400 lei.

Persoanele surprinse și-au recunoscut fapta și au înțeles ca pe viitor să adopte o conduită care să respecte mediul înconjurător. 

După dispunerea măsurilor legale polițiștii locali au discutat și cu celelalte persoane aflate la fața locului pe prevenirea unor situații asemănătoare.

Acțiunea va continua și săptămâna viitoare. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mugur 09 Oct, 2017 15:42 Domnilor reporteri,terminati odata cu sintagma ''politisti'' cand va adresati functionarilor din primaria Constanta. In Romania zeci anumite institutii au luat denunirea de politie(locala,vamala,sanitara s.a.)care nu au nicio legatura cu institutia Politia,insarcinata cu respectarea tuturor atributiilor statului roman. POLITIA ROMANA este una singura!