Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luju.ro Casa de filme DNA a lansat premiera „Mazăre cu mascați”

ro

08 Apr, 2014 21:05 3619 Marime text
Procurorii DNA au oferit un nou spectacol. Primarul municipiului Constanta Radu Mazare a fost saltat marti dupa-amiaza, 8 aprilie 2014, direct dintr-un restaurant si dus cu mascatii la DNA, chiar daca edilul anuntase cu cateva ore inainte ca se va prezenta in fata procurorilor in momentul in care acestia il vor cita. Radu Mazare a fost coborat din duba, inconjurat de mascati, sub privirile a celor cateva zeci de jurnalisti chemati la fata locului.
Primarul a fost gasit la un restaurant din Parcul Herastrau din Bucuresti, unde fusese localizat probabil prin urmarirea telefonului mobil. Totul a fost filmat de cateva televiziuni prezente la fata locului. Mazare a fost luat de opt mascati de la trupele speciale de interventie, de parca am fi asistat la prinderea unui infractor deosebit de periculos.
 
Procurorii au apelat la aceasta metoda chiar daca Radu Mazare declarase, in timp ce aveau loc perchezitii la vila sa, ca se va duce la DNA imediat ce va fi chemat de procurori. De asemenea, in afara de dorinta de a face spectacol, nu se cunosc motivele pentru care procurorii au apelat la aceasta metoda, in conditiile in care, din informatiile noastre, Radu Mazare nu refuzase sa se prezinte la audieri. Or, asa cum se stie, persoana cercetata intr-un dosar penal este citata acasa ori la locul de munca, nicidecum nu este ridicata de pe strada ziua in amiaza mare.
O alta intrebare la care reprezentantii DNA ar trebui sa raspunda: cum stiau ziaristii ca Radu Mazare va fi luat de pe terasa unui restaurant, in conditiile in care capturarea primarului a fost filmata?
 
Ajuns la sediul DNA, Radu Mazare a declarat, dupa ce a fost coborat din duba ca este o actiune care face parte din “sarba procurorilor”, dar ca nu ii este teama de inchisoare: “Nu se poate! Face parte din sarba procurorilor. Ma astept la orice, stiti bine ca-s anchetat din 2005, asa ca... De puscarie nu mi-e frica, mi-e frica numai de Dumnezeu”. 

Sursa:luju.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • po.pularul 08 Apr, 2014 21:18 Dai drumul la TV,dimineata.Te trezesti in America de sud.Mascatii ,zici ca,ii salta pe traficantii de droguri albastre si rosii.Cele portocalii ,se pare,au fost legalizate si au primit imunitate.Altfel nu se explica.Prost sa fi sa nu vezi de unde bate vintul.