Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lui Băsescu i-au apărut trei pete ciudate pe cap

ro

02 Sep, 2010 13:25 2823 Marime text

basescu_traian_pete.jpgŞeful statului a apărut la întâlnirea cu ambasadorii României, având trei pete pe cap. Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Valeriu Turcan, neagă că şeful statului ar avea probleme de sănătate.

Noi suspiciuni asupra stării de sănătate a preşedintelui. Traian Băsescu a apărut în cadrul întâlnirii cu ambasadorii desfăşurate marţi cu trei pete închise la culoare pe cap, informează Adevărul. Potrivit medicului Călin Doboş, chirurg estetician la Clinica "Hyperion", citat de Click, petele ar putea fi semne de îmbătrânire, efecte ale soarelui, care ar putea fi însă periculoase, sau, în cazul în care sunt prezente pe tot corpul, semne ale unui cancer.

Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Valeriu Turcan, a infirmat însă marţi, la Antena 3, că preşedintele ar fi bolnav.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 02 Sep, 2010 18:46 In aceeasi situatie se afla si fostul PRESEDINTE al ROMANIEI, domnul ION ILIESCU, ca pedeapsa ca-si apostrofeaza tineretul din partid. ARMELOR PSIHOTRONICE si cu MICROUNDE RUSESTI nu le plac PRESEDINTII ROMANIEI...De ce ??? Pentru ca STAPANII lor sunt prea IMPLICATI in viata sociala si politica romaneasca...
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 02 Sep, 2010 12:44 Presedintele Romaniei este bombardat cu unde electromagnetice provenite de la o ARMA cu MICROUNDE ruseasca, nu-i asa ??? In urma cu cateva saptamanani , mai bine zis dupa ce s-a zgariat in ureche ,avea O SINGURA PATA maronie ,acum are trei ??? MASONERIA albastra politica si cea militara KAKI nu pierd timpul de pomana si ATACA primul om in stat pentru a-l UCIDE pe cai NATURALE si pentru a-i lua fotoliul de PRESEDINTE , nu-i asa ???