Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ludovic Orban "Ponta, Plumb şi PSD mint la fel ca înainte de alegeri în privinţa pensiilor"

ro

23 Dec, 2014 18:17 1277 Marime text
Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat azi că premierul Victor Ponta, ministrul Rovana Plumb şi PSD ”mint” ca înainte de alegerile prezidenţiale în privinţa pensiilor, menţionând că acestea nu sunt afectate de demersul de contestare la CC a Legii bugetului de stat pe 2015.
 
Orban a fost întrebat cum vede solicitarea ministrului Muncii, Rovana Plumb, de a fi retrasă sesizarea de neconstituţionalitate în privinţa Legii bugetului de stat pe 2015.
 
El a precizat că în mod contrar ”demagogiei electoraliste a PSD”, dacă Legea bugetului va fi declarată neconstituţională, ea poate fi pusă ”în acord cu Constituţia astfel încât să nu fie afectate toate categoriile de cheltuieli la care face referire Rovana Plumb”.
 
Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a transmis, marţi, un nou apel către liderii PNL şi PDL să retragă contestaţia depusă la Curtea Constituţională pentru proiectul de buget pe anul viitor, arătând din nou că, în caz contrar, mai multe majorări de alocaţii sociale pot fi întârziate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii