Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Important Lucrări RAJA în mai multe zone din municipiul şi judeţul Constanţa

ro

27 Apr, 2015 11:53 1413 Marime text
Pentru reabilitarea şi igienizarea rezervoarelor de înmagazinare apă potabilă de la nivelul stațiilor de pompare Interconectare Midia, Cota 20 Ovidiu, Nicolae Bălcescu, Poiana, Rândunica, Mihai Viteazu și Corbu, SC RAJA SA Constanţa întrerupe furnizarea apei potabile timp de 8 ore, începând de marți seara (28 aprilie), ora 22,00 și până miercuri dimineața (29 aprilie), ora 06,00.
 
Vor fi afectați consumatorii din localitațile Mihail Kogălniceanu, Corbu, Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazu, Poiana, Istria, Oituz, Ciobanu și Nazarcea, precum și abonații din partea de est a orașului Năvodari, cei de pe străzile Apusului, Macului, Eternității, Liniștii, Recoltei și Prelungirea Recoltei.
 
Agenții economici din zona Industrială Midia vor avea apă cu presiuni scăzute în acest interval.
 
Pentru executarea lucrărilor de racordare a conductelor principale de alimentare cu apă din localitatea Tuzla, la sistemul centralizat de distribuție, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 29 aprilie 2015, în intervalul 00,00 – 24,00. Vor fi afectați consumatorii din Tuzla, din zona OJRSA și de pe străzile Al. I. Cuza, Plopilor, Liliacului, Televiziunii și Farului.
 
Lucrările fac parte din contractul de lucrări “Reabilitare și extindere rețea apă, extindere rețea canalizare și stație de pompare ape uzate nouă – localitatea Tuzla”, în valoare de 9,09 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 2,61 milioane lei. În cadrul acestui proiect, rețeaua de apă a fost reabilitată și extinsă pe o lungime de 5,7 km. Pe parte de canalizare, sistemele au fost reabilitate sau extinse pe o lungime de peste 7 km.
 
Pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare cu apă, de pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanța – zona Spitalului Clinic Județean de Urgență, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pe acest tronson, marți, 28 aprilie 2015, în intervalul 11,00 – 13,30.
 
Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din cartierul Tomis I și cei din zona Complexului Flămânda, precum și abonații alimentați prin puntele termice numerele 112 și 113.
 
“Ne cerem scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, transmit reprezentanţii RAJA SA.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii